DJ School Zero71

Over ons

Wil jij leren beatmixen, scratchen of zelf een track maken? Dit kan allemaal bij DJ School Zero71. Wij hebben 2 locaties in Leiden en Wassenaar. 

Al onze lessen zijn 1-op-1 en worden door de docent in samenspraak met de leerling ingericht. Hierdoor bepaal jij zelf het tempo en welk muziekgenre. Bij ons kan iedereen leren DJ-en. Wij hebben leerlingen van 8 tot 56 jaar, dus zijn er letterlijk voor jong en oud!

 

Onze DJ lessen zijn uitsluitend met apparatuur van Pioneer DJ. De apparatuur is toegankelijk genoeg voor echte beginners en geavanceerd genoeg voor DJ’s met ervaring. Wij hebben meerdere DJ Sets staan: 2x Pioneer DJ CDJ 3000 + Pioneer DJ DJM2000Nexus, Pioneer DJ Opus Quad en Pioneer DJ XDJ-XZ.

DJ School | DJ les

Wat kan je verwachten bij ons?

Onze doelen

01. Leren en plezier

Op het moment dat je plezier hebt dan leer je een stuk sneller en makkelijker. Wij doen er alles aan om het zo leuk mogelijk te maken voor onze leerlingen.

02. Goede en enthousiaste docenten

Vanuit de ervaring van de docent leren wij de leerlingen de tips en trics van het DJ-en/Produceren. Iedere docent zorgt ervoor dat er per leerling een passend lesplan is. Iedere leerling leert dus in zijn eigen tempo.

03. Praktijkgericht

Al onze lessen zijn zo ingericht dat jij als leerling uiteindelijk kan optreden of een eigen nummer kan maken. Hey werken met een doel maakt het leren van DJ-en of produceren een stuk leuker en makkelijk is.

04. Showcases

Vanuit de DJ School zorgen wij dat er meerdere keren per jaar een showcase wordt georganiseerd. In een showcase treden meerdere leerlingen op voor hun ouders/vrienden/familie en/of bekenden. Het leukste van dit allemaal is dat je kan laten horen wat je allemaal geleerd hebt de afgelopen periode. Wij hebben al showcases gedaan in: De Buurt 1.5, Gebr. De Nobel, De Next, Breehuys16, Cafe The Flow en Strandpaviljoen Golfslag (Wassenaar)

05. Releasen van tracks

Nadat je geleerd om zelf beats en melodieën te maken, leren wij ook dat je er een hele track van kan maken. Op het moment dat jouw track af is kunnen wij deze releasen op ons eigen label. Deze kan je dan delen via de hele wereld via onder andere Spotify of Apple Music.

Van wie krijg ik les?

Docenten

Onze docenten zijn stuk voor stuk zeer ervaren als DJ en/of producer en brengen met volle passie en enthousiasme de lessen. 

DJ School | DJ Les

Michael Barendse

Eigenaar / DJ / Producer

DJ School | DJ les

Florent Labrujere

DJ // Producer

DJ School Zero71

Tim de Boer

Producer // DJ